Sale!

Acne-littekens Verwijdercrème

€ 49,99 € 25,00
Sale!

Acne-littekens Verwijdercrème

€ 49,99 € 25,00

Deze Acne-littekens verwijdercrème is geschikt voor mensen met littekens door acne of puistjes, insectenbeten, striae en chirurgische littekens.


Het helpt om huidproblemen te minimaliseren en ook te verwijderen.

EIGENSCHAPPEN:

  • Doordringt gemakkelijk de cortex en verzacht het littekenweefsel.
  • Bevordert een natuurlijke genezing en vernieuwing van de huid.
  • De crème heeft een ontstekingsremmend ingrediënt dat bacteriën elimineert. Het voedt onze huid en maakt deze mooier, waardoor het gladder en zacht van textuur is.
  • Het mengt zich onmiddellijk nadat de crème op de huid is aangebracht, en de unieke textuur wordt snel opgenomen en is niet vettig.


Inhoud: 30 ml/1,05 oz

Sale!

Hip Lift - Anti Cellulitiscrème

€ 35,00 € 20,00

De Cellulite-verwijderingscrème is een klinisch bewezen oplossing.

Het voelt heerlijk op de huid, ook na of tijdens het sporten. De crème heeft een heerlijke structuur en verwarmt de huid.

We hebben deze crème 30 dagen getest op 50 proefpersonen en kregen enkel positieve commentaren. Vanaf het eerste gebruik merk je reeds dat de huid duidelijk steviger aanvoelt. 

Kenmerken:
Remt de groei van vetweefsel.
Vermindert zichtbaar de klontjes en kuiltjes onder de huid, en overwint effectief hardnekkige vetcellen en cellulitis.
Lift en verstevigt de huid. Innovatieve ingrediënten geven de huid energie, verbeteren de bloedcirculatie om de huid strakker en steviger te maken.
Door het product in de huid te masseren, verbrandt vetophopingen en zuivert de huid.

Sale!

4D Zijden Wimpermascara

€ 39,99 € 19,99

4D Zijden Wimpermascara

€ 39,99 € 19,99

Het is tijd om vaarwel te zeggen tegen gedrongen wimpers en hallo te zeggen tegen ONGELOOFLIJKE ECHTE LENGTE en VOLUME met onze professionele formule!
4D zijdevezel wimpermascara


Verbeter je wimperlook als nooit tevoren! Zie tot 500% verhoging van de gemiddelde lengte en volume bij de eerste laag —
en je hoeft daar niet te stoppen. Het maakt niet uit of je het gevoel hebt van subtiel of brutaal, uitdagend of stijlvol, de 4D zijdevezel wimpermascara helpt je bij elke humeur die je hebt.


Beleef zelf de wimperrevolutie. De 4D zijdevezel wimpermascara geeft je een krankzinnige lengte en volume zonder verlengingen,vullers of valse. Deze professionele formule bevat verlengingsvezels die in lagen kunnen worden aangebracht om wimpers te creëren die lijken te blijven groeien en groeien.
Laat je meeslepen door de soepele coating, hoogpresterende 4D zijdevezel wimpermascara!
Het enige dat je nodig hebt is een paar vegen van een (magische) mascarastokje!